Wordpress

Bijna alle websites die ik maak worden onderhouden met het open source CMS WordPress. De reden hiervoor is de gebruiksvriendelijkheid en heldere structuur van het administratiegedeelte. Voor mensen die zelf hun website willen onderhouden maar dit nog nooit hebben gedaan, is WordPress ideaal. WordPress heeft een grote community achter zich staan en door een vaste groep developers wordt ingespeeld op alle nieuwe ontwikkelingen op het web en het is bovendien gratis.

Doordat WordPress enorm populair is, zijn er veel videotutorials en blogs te vinden over de onderhoud van een WordPress website. Kortom na oplevering van een wordpress website kun je zelf direct aan de slag.

Onderhoud website

Je wilt een kleine wijziging door voeren op je website, maar weet niet hoe je dit moet doen óf je hebt er simpelweg geen tijd voor. Ik kan je helpen bij het onderhouden van je website.

Het updaten van je wordpress versie en je plugins voorkomt eventuele beveiligingslekken in je website. Wil je je geen zorgen hoeven maken om de nieuwste ontwikkelingen en updates? Wil je geen omkijk hebben naar het onderhoud van je website? Neem dan contact met mij op.

Een website die bij u past

Bij het bouwen van websites moet men opzoek gaan naar een oplossing die bij de klant past. Er zijn klanten die graag een website willen hebben maar geen zin of tijd hiervoor hebben. Sommige klanten gaan graag zelf op onderzoek uit en willen zo veel mogelijk zelf doen. Wat enige ondersteuning zou hierbij fijn zijn.

Soophie observeert en analyseert en gaat op zoek naar een website die qua werkwijze goed bij jou past.

Startende ondernemers hebben vaak een klein budget. Voor hen hebben we de speciale budget website. Een professionele uitstraling voor een kleine prijs.
Onze ontwerpen worden geoptimaliseerd voor pc’s, tablet en smartphones.

Mijn Skills

Web Development 90
HTML/CSS 100
Graphic Design 85
WordPress 100